Modul in care perdelele personalizate va pot transforma casa

de

Cât de ușor este să îți transformi casa cu perdele personalizate? Este ușor - când știi ce să cauți.

În primul rând, să abordăm ceea ce este evident: dacă aveți un design adecvat, cunoștințe despre produs, acces la opțiunile pentru perdele și suporturi, abilități de instalare și, bineînțeles, timp, atunci o soluție gata făcută poate produce economii pe termen scurt.

Pentru a aprecia potențialul transformării personalizate a casei, vă ajută să vă amintiți că transformarea este o schimbare marcantă sau vizibilă. Transformarea este un „Uau!” când funcționează și un „La ce se gândeau?” când nu ai ales tocmai solutiile potrivite.

Atunci cand vrem sa alegem perdele personalizate, vom tine cont de forma si dimensiunea ferestrei, arhitectura generala si caracteristicile casei, nivelurile de lumina,dar si  cine foloseste camera respectiva. Dacă obiectivul dvs. este o soluție mai ieftină și pe termen scurt, o perdea gata de atarnat ar putea sa fie ceea ce cautati. Dar dacă obiectivul este o soluție bună, frumoasă, funcțională și de lungă durată, trebuie să vă personalizați chiar si perdeaua.

Perdelele gata facute sunt bineinteles mai ieftine, dar si mai putin durabile, in timp ce o perdea sau o  draperie personalizata poate fi si cu pana la 60% mai scumpa. Dar cu siguranta alegand o astfel de solutie, veti beneficia de materiale de inalta calitate, mult mai rezistente in timp.