Perdele pentru copii si camere de copii

de

În acest articol, vom arunca o privire mai detaliată asupra perdelelor pentru copii - în dormitoarele lor și nu numai.

Atunci când alegeți perdele pentru copii, exista trei obiective deosebit de importante: cele privind funcționalitatea, caracterul practic și siguranța. Aspectul, practicitatea, functionalitatea sunt foarte importante atunci cand vrei sa alegi o perdea si in acelasi timp ai si copii prin preajma, la fel cum vei vrea sa tii cont si de stil, flux de aer, estetica sau aspecte de siguranta mai ales. In concluzie, cand sunt implicati si cei mici, exista mai multe elemente la care sa ne gandim.

Obiectivele de proiectare a perdelelor pentru camerele copiilor includ reducerea sau blocarea luminii externe, permiterea luminii naturale sa patrunda pe timpul zilei sau dimineata, crearea intimitatii. entru început, dormitoarele copiilor sunt de obicei sărace în spațiu.

Mobilierele voluminoase, cum ar fi paturile, birourile, dulapurile și cutiile de jucarie pot domina - și apoi există lucruri care nu ar trebui să fie pe podea. În unele zile, s-ar putea să nu fii nici măcar sigur că ai covor! În astfel de spații, perdelele cu lungime totală pot să nu fie adecvate. În schimb, o jaluzea romană din material poate fi mai potrivită, astfel un birou și alte articole de mobilier pot intra sub sau în jurul acestuia. Puteți avea perdele care blochează lumina, permițând totuși  soarelui să patrunda în dormitorul copilului dumneavoastră pe zi? Da, se poate: împerecheați o perdea de noapte (blocată) cu o perdea pură, paralelă cu aceasta. Perdelele sau jaluzelele de la voi de acasa ar trebui sa fie usor de folosit si pentru un copil. Acordati foarte mare atentie si sigurantei in momentul in care alegeti perdelele, pentru ca exista riscul strangularii pentru copiii foarte mici.

Copiii nu sunt ca „oamenii mari”. Adesea aceasta este o binecuvântare energică și plăcută, dar uneori este enervantă. Perdelele pentru copii vor fi de obicei testate mai mult decât orice alte perdele din casa ta. Copiii vă vor întinde, pata, șifona și deteriora perdelele în moduri pe care puțini adulți le-ar face vreodată. Deseori copiii se ascund dupa perdele, se sterg pe maini sau la gura folosind perdeaua, trag de ele fara sa se gandeasca ce pericol reprezinta si toate aceste actiuni pun la incercare perdelele.

Ar trebui să luăm în considerare și sexul copilului in momentul alegerii perdelelor. Băieții și fetele oferă multe provocări comune, dar oferă și multe altele diferite. răim într-o epocă în care unii ar susține că strategiile de proiectare a perdelelor ar trebui să fie aceleași pentru fete și băieți. Pentru cei care îmbrățișează această ideologie, sugestiile de mai sus vor fi utile. Pentru cei care aleg să sprijine dezvoltarea și personalitatea copilului lor în moduri mai tradiționale, unele dintre următoarele pot ajuta.

Zilele albastru pentru băieți și roz pentru fete au dispărut de mult. Cu toate acestea, sexul copilului dvs. vă poate ghida în continuare sănătos atunci când alegeți culori, țesături și teme.

Din experiența noastră, multe fete se bucură de perdele moi, frumoase și îndrăznim să o spunem, mai feminine. Stilul, culoarea, materialul, influenteaza emotiile si bineinteles ca vrem ca micutul sa se bucure de spatiul personal, singur sau impreuna cu prietenii.

Perdelele pentru băieți vin cu o varietate enormă de opțiuni, totuși experiența noastră arata că băieții tineri continuă să iubească dungile îndrăznețe și culorile intense. Combinațiile de culori precum roșu, alb și albastru pot funcționa foarte bine. Perdelele pentru băieți ar trebui, de obicei, să defineasca o camera robustă, plina de încredere și aventuroasă - la fel ca tipul de personaj pe care mulți băieți aspiră să fie.

Atât băieții, cât și fetele par să aprecieze perdelele moi și transparente care plutesc în briză si după cum știe fiecare părinte, copiii nu își limitează activitățile la dormitor. Pare rezonabil, prin urmare, să luăm în considerare și alte spații pentru copii.

Camerele folosite pentru jocul copiilor sunt adesea mai mari decât majoritatea. De multe ori au pereți lungi și au frecvent zone de ferestre mari. Ca urmare, deciziile de proiectare a perdelelor vor influența semnificativ starea de spirit și mișcarea din interiorul camerei. Pentru aceste camere este cel mai bine sa pastrezi culori neutre, cu perdele lungi, rezistente la pete, usor de curatat, din materiale rezistente. Iar pentru mai multă intimitate alege draperii care să încadreze natural ferestrele.

Tineti cont de aceste cateva aspecte si cu siguranta va fi mai usor sa faceti o alegere.