Perdele si jaluzele in stil Hamptons

de

Look-ul Hamptons nu isi trage insipiratia doar din zona marii. Acesta reprezinta calitate si opulenta si in timp ce multe stiluri pot fi imitate, Hamptons nu este unul dintre ele.           

Design-ul tau Hamptons va spune Calitate cu C mare. Haideti sa vedem si o abordare distincta, pentru infrumusetarea ferestrelor, precum si o larga varietate de metode de personalizare a acestora.

Cateva atribute fac stilul mentionat unul aparte, iar cea mai atragatoare parte pentru Hamptons Style este faptul ca este intr-o continua schimbare. Sa te gandesti ca exista un singur stil Hamptons, ar fi fundamental gresit.

Inspiratia pentru Hamptons Style provine de la un renumit district in Long Island, dar si de la populara statiune new yorkeza pe timpul verii, unde isi fac veacul cei mai celebrii si bogati oameni din New York. Nu ne mira deci, de ce stilul Hamptons presupune eleganta, lux si calitate, aflate pe malul oceanului.

Acest stil poate fi recreat si la tine acasa. Poate cel mai bun exemplu de arhitectura si stil dupa model Hamptons, intalnim in serialul Revenge. Daca producatorii serialului au putut recrea in Carolina de Nord acest model, cu siguranta si la tine acasa se poate intampla asta.

Alegerea obloanelor, perdelelor si jaluzelelor va va influenta semnificativ succesul. La fel ca majoritatea stilurilor care provin dintr-o anumita locatie, acest stil are elemente distinctive care este putin probabil sa se schimbe: clasa, calitate, individualism.

Stilul Hamptons este un stil ce-ti permite sa fii elegant, fara a urma doar tendintele. O abordare corecta a sa, inseamna un aspect care dureaza. Albul este elementul fundamental Hamptons, alaturi de tema albastra si oceanica, impreuna cu culori neutre de fildes, nisip si crem. Contrastul este abordarea mai tradițională, dar acest lucru se schimbă pe măsură ce perdelele, jaluzelele și obloanele stilului Hamptons parcurg călătoria evoluției stilistice.

 

Ar trebui să alegeți obloane, perdele sau draperii?

 

Funcțional vorbind, obloanele, perdelele și draperiile îndeplinesc sarcini similare. În acest sens, au echivalență, dar numai până când intră în joc specificul obiectivelor și mediului dvs. Odată ce acest lucru se întâmplă, provocarea se schimbă. Prin urmare, luarea unei decizii necesită să luăm în considerare specificul casei dvs., familiei, stilului de viață, obiectivelor și gusturilor. De exemplu, dacă doriți doar să blocați o parte dintr-o fereastră, cel mai bine este un obturator. Utilizarea obloanelor cu închidere divizată vă va permite să închideți secțiunea inferioară, menținând în același timp secțiunea superioară deschisă. Acest lucru este util atunci când doriți să ecranizați aspectele inestetice ale vederii dvs. sau privirile nepotrivite ale unui vecin nebun. Pe de alta parte, daca doriti confidentialitate dar si vizibilitate, o perdea poate sa va ajute.

Pentru zonele umede, cum ar fi bucătăriile și băile, obloanele sunt potrivite. În aceste spații, doriți să vă îndepărtați de mucegai și condens, promovând mișcarea optimă a luminii și a aerului. Confidențialitatea este o cerință de cameră pentru băi. În aceste situații, obloanele de tip Hamptons sunt o soluție extrem de eficientă, perdelele nu sunt, dar ar putea funcționa o jaluzea bine aleasa. Jaluzeaua potrivită în stil Hampton sau o jaluzea elegantă, vă va permite să bifați casetele de aer, lumină și confidențialitate, oferind în același timp un material care nu va fi predispus la mucegai sau condens, si veti obtine un look foarte.. Hamptonesque.

Putine piese de mobilier evoca atat de clar stilul Hamptons, asa cum o face utilizarea obloanelor. Acest artificiu stilistic incredibil aduce cu sine un stil simplu si curat, fundamental pentru ferestre decorate in model Hamptons.

Alegerea obloanelor este esentiala, mai ales daca vorbim de zone cu umezeala mare. In articol veti regasi explicatii pentru trei materiale primare, cum ar fi lemn de fag, poliresin sau o optiune hibrida Termo Tech. Deoarece obiectivul nostru este o tranziție perfectă între interior și exterior, nu puteți greși cu obloanele. Singurele argumente împotriva obloanelor sunt atunci când intră în joc funcții sau locații excepționale (pe care le-am atins deja și le vom extinde mai jos).

 

Perdele Hamptons

 

Perdelele Hamptons sunt o alegere ce tine cont de textura, culoare si directie.  Amintiți-vă că textura sau selecția materialului poate fi foarte individualizată și foarte specifică casei. Situația dvs. poate varia de la ceea ce este tipic. Totuși, ca principiu de început, recomandăm un material organic, cum ar fi matasea, care oferă o textură naturală, precum și o frumusețe practică. Dacă este necesară o soluție mai putin costisitoare, sunt disponibile replici din poliester. Ambele vor crea o senzatie relaxanta de Hamptons.

 

Jaluzele în stil Hamptons

 

Mobilierul pentru ferestre caută de obicei să încadreze ferestrele, permițând în același timp lumină maximă și o apreciere a oricăror privelisti pe care le-ați putea avea. Scopul încadrării este mai dificil cu jaluzelele în stil Hampton, dar este realizabil. Poate că cel mai convingător exemplu este Roman Blinds. Adunate în partea de sus a ferestrei, acestea nu sunt obstructive pentru lumină sau aer, vă permit să vă bucurați de priveliste și pot fi extraordinar de frumoase dacă sunt bine selectate. Ambele personalizate și elegante, jaluzelele romane în stil Hampton arată minunat și sunt extrem de personalizabile( rulouri dublem materiale de blocare sau fltrare a luminii, tesaturi modelate si simple, etc).

Crearea unei case în stil Hampton este o investiție în stil și individualitate atemporale. Atunci când vă alegeți obloanele, perdelele sau jaluzelele în stil Hampton, fiți ghidați de principiile pe care le-am împărtășit, dar vă recomandăm, de asemenea, să obțineți asistență profesională.