5 Motive pentru care ai nevoie de Draperii Blackout în casa ta

de

De câte ori ți s-a întâmplat acest lucru? Ajungi acasă după o tură obositoare de 8 ore la serviciu, faci un duș rece și te așezi la masă. Tocmai când ajungi în pat și începi să ațipești, ești trezit de zgomotul râsetelor vecinilor, de câinii care latră afară sau de o mașină care claxonează undeva în apropiere. Sau, altă situație, te-ai întors acasă după o tură de noapte și încerci să dormi ziua, dar un curent de lumină solară care intră pe fereastră începe să-ți perturbe somnul.

 

Din fericire, există modalități de a evita aceste neplăceri și de a te bucura de un somn bun. Cu o capacitate completă de blocare a luminii și a sunetului, draperiile blackout sunt cea mai bună opțiune. Acestea oferă multe beneficii, cum ar fi blocarea luminii în cameră, reducerea zgomotului, izolarea termică, economisirea energiei și protecția intimității. Iată câteva motive de top pentru a folosi aceste draperii în casa ta:



1. Blochează lumina.

 

Oamenii au nevoie de întuneric pentru a dormi confortabil. Întunericul stimulează glanda pineală să producă și să elibereze hormonul melatonină. Acest hormon ajută organismul să se relaxeze, astfel încât să poată adormi. Confecționate din țesături foarte bine țesute, draperiile blackout pot împiedica lumina soarelui și lumina străzilor să intre în camera ta. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care au copii, membri bolnavi ai familiei sau care lucrează în ture de noapte și au nevoie de somn în timpul zilei. Draperiile blackout blochează aproape 99% din lumină și asigură o cameră cât mai întunecată și mai confortabilă.

 

2. Reduce poluarea fonică.

 

Zgomotul exterior îți poate perturba somnul. Din fericire, draperiile blackout sunt eficiente în blocarea acestuia. Țesătura groasă și căptușeala neagră suplimentară amortizează și absorb sunetul înainte ca acesta să intre în cameră. Acest lucru este deosebit de important în orașele cu trafic intens sau în cartierele aglomerate, unde se întâmplă multă agitație.

 

3. Te ajută să economisești la facturile de energie.

 

Aproximativ 30% din energia de încălzire a unei locuințe se pierde prin ferestrele sale. Draperiile blackout controlează izolația casei tale, reglând pierderile termice. Acestea acționează ca o membrană de protecție între casa ta și exterior. În timpul sezonului de iarnă, aerul cald este reținut în interior de către draperie, ceea ce înseamnă că centrala ta de încălzire nu va trebui să muncească atât de mult pentru a-ți menține camera caldă. În timpul verii, aceste draperii blochează lumina soarelui să intre în casa ta și, astfel, mențin interiorul răcoros și confortabil. Acest lucru reduce semnificativ facturile de energie și amprenta de carbon.

 

4. Oferă 100% intimitate.

 

Draperiile blackout acționează ca un scut protector împotriva ochilor curioși ai lumii exterioare. Confecționate de obicei din materiale țesute și groase, blochează intrarea oricărui tip de lumină exterioară, oferind astfel o intimitate de 100% chiar și în timpul zilei. Draperiile blackout sunt cea mai bună alegere pentru dormitoare și băi, unde intimitatea este o preocupare principală.

 

5. O investiție bună.

 

Confecționate din țesături groase și bine țesute, draperiile blackout rezistă mai mult decât draperiile obișnuite. Le poți achiziționa pe cele gata făcute sau poți opta pentru personalizare. Desigur, sunt mai scumpe decât alte tipuri de draperii, dar merită toți banii având în vedere vechea zicală: cumpărați ieftin, cumpărați de două ori. Asigurați-vă că alegeți o calitate superioară!

. 

În afară de faptul că oferă izolație și te ajută să economisești bani pe facturile de energie, draperiile blackout oferă un aspect estetic deosebit casei tale fiind disponibile într-o varietate de culori și modele. 

 

Cauți draperii blackout pentru dormitor/ sufragerie/camera copiilor la prețuri competitive și calitate excelentă? În magazinul nostru online de perdele și draperii, găsești o gamă variată de draperii pentru dormitor sau living pentru toate gusturile și toate buzunarele: draperii tafta, draperii stofa, draperii in,draperii catifea, draperii pentru copii, draperii satin, etc. În permanență avem pe stoc peste 600 de modele de perdele, draperii și diverse materiale textile, pentru a satisface dorințele oricărui client, indiferent de tendință. 

 

Selectezi lungimea și lățimea dorite, apoi tipul de manoperă. Și plasezi comanda online. Atât de simplu!