Accesorii perdele si draperii

de

Atunci când investiți în perdele personalizate, este esențial ca si căptușeala cortinei dumneavoastra să fie de calitate superioară!

Am auzit numeroase povești de la clienți care au cumpărat perdele personalizate în trecut, iar căptușelile s-au deteriorat în decurs de 3 ani. Am văzut căptușeli care se curăță, o substanță sub formă de pulbere apare pe acestea, sau se decolorează și părți ale acesteia se desprind, lăsând mici găuri de lumină. Perdelele dvs. ar trebui să dureze între 7 și 10 ani cel puțin.

Cu toate acestea, este esențial să aveți grijă de perdele și căptușeli în mod adecvat, ar trebui să existe o etichetă de îngrijire pe perdea care să vă indice instrucțiunile de curățare / îngrijire. Este recomandat ca majoritatea perdelelor și garniturilor să fie curățate si uscate de un profesionist!

Există o gamă largă de garnituri de perdele si draperii. Există calități diferite, vă îndemn când discutați cu consultantul dvs. să întrebați și despre Cortina. Vedem companii care folosesc căptușeli de cea mai ieftină calitate, care pur și simplu nu durează.

 

Garniturile pentru perdele care sunt mai costisitoare vor rezista testului timpului, asa ca e important sa gandesti pe termen lung si sa optezi pentru un produs de calitate.