Ce fel de draperii sunt la moda in anul 2022?

de

În ultima vreme au apărut atât de multe modele, culori și texturi de draperii încât devenim confuzi când trebuie să alegem ce ar fi cel mai potrivit pentru casa noastră de vis. Partea cea mai frumoasă a draperiilor este că ele pot schimba total atmosfera unei încăperi, având puterea să facă o casă să arate ca nouă.

 

Culori neutre

 

Când vine vorba de culoare, pentru anul 2022 alege culorile neutre. Nuanțele de maro, crem, cafeniu și alte tonuri pământii au înlocuit rapid culorile îndrăznețe, iar draperiile nu fac excepție. Acestea creează un spațiu moale și primitor, mai degrabă decât unul impunător. Click aici pentru un model de draperie în culori neutre.

 

Mai mult decât atât, dacă tapetul prezintă un imprimeu mai aglomerat, draperiile monocrome sunt o opțiune mai bună decât draperiile cu model care vor concura cu tapetul.

 

Draperii cu model

 

Motivele romantice sau florale sunt cele mai recente modele de draperii care au luat lumea cu asalt în ultima perioadă. Transformă-ți livingul sau dormitorul într-o operă de artă cu modelele draperiilor din stofă!

 

De asemenea, dungile, în special cele orizontale și groase, sunt o alegere potrivită pentru draperii anul acesta. Liniile curate se potrivesc bine cu decorul minimalist. Click aici pentru un model interesant.

 

Draperii de in

 

Inul este un material organic, ușor și aerisit fiind considerat un tratament de lux pentru ferestre în anul 2022. Inul absoarbe bine umezeala și se usucă foarte repede. De asemenea, este un material hipoalergenic, are proprietăți antibacteriene și nu cauzează alergii. Draperiile din in oferă un aspect moale, romantic și luminos perfect pentru iubitorii de tot ce înseamnă natură și natural.

 

Draperii blackout

 

Draperiile blackout împiedică lumina soarelui să patrundă într-o încăpere și să o încălzească. Prin blocarea căldurii, ele pot reduce nevoia de a utiliza aerul condiționat. Din acest motiv, aceste draperii sunt uneori cunoscute ca draperii termice. De asemenea, oferă un avantaj interesant: ele au puterea să atenueze zgomotul auzit pe străzi pe lângă aspectul elegant și frumos ce îl oferă. Puteți fi sigur că aceste draperii vă sigură intimitate totală seara. 

 

Draperii în nuanțe romane

Nuanțele romane revin din nou la modă. Aspectul general este fermecător și se potrivește în mod tradițional cu decorul rustic. Draperiile romane se potrivesc bine la ferestrele mai scurte sau de dimensiuni ciudate, deoarece proprietarii își pot personaliza lungimea legându-le. Aceste nuanțe romane sunt la modă mai ales când vine vorba de modele de draperii de bucătărie.

 

Draperii din catifea 

Draperiile din catifea nu sunt foarte scumpe și pot schimba aspectul unei camere foarte ușor. Se integrează în orice stil de decor și se potrivesc de minune cu mobilierul și decorațiunile moderne sau vintage. Catifeaua este o țesătură groasă, așa că nu te aștepta ca lumina dimineții să pătrundă în casă. Astfel că sunt ideale pentru dormitoare și sufragerii / livinguri.

Ție ce draperii ți-ar plăcea cel mai mult la tine acasă - locul în care familia petrece cel mai mult timp împreună? Te rog scrie-ne într-un comentariu viziunea ta și noi te vom ajuta cu cel mai mare drag.