Ce stil de perdea ar trebui sa aleg?

de

DRAPERIE PLIABILA

Creează un aspect modern, elegant cu ondulări care rămân întotdeauna în formă. Pot fi aplicate numai cu piese și suporturi de pliere. Traseele pot fi achiziționate în pagina noastră de comanda loftcurtains.com/ripplefold .

Acest stil este foarte popular pentru proiectele rezidentiale si comerciale

GARNITURI

Este o alegere populară pentru spațiul contemporan. Garniturile vin în argint ,  bronz antic , bronz și negru.  Diametrul interior al tuturor garniturilor este de 1,5 ", care se va potrivi pe o tijă cu un diametru de 1,3" sau mai puțin.

PLIURI PERSONALIZATE

O abordare modernă, casual, a pliului tradițional francez poate fi faldul dublu croit, care este construit cu țesătura de două ori mai mare decât lățimea panoului. Alt model, faldul triplu, este construit cu țesătura de două ori și jumătate a lățimii panoului. Lățimea panoului trebuie să fie aceeași cu lățimea de acoperire.

PLIURI FRANCEZE

Acest stil de plisare al perdelei ofera un aspect formal si elegant. Pliul dublu francez este construit cu materialul de două ori mai mare decât lățimea panoului in timp ce pliul triplu este construit cu țesătura de două ori și jumătate a lățimii panoului. Lățimea panoului trebuie să fie aceeași cu lățimea de acoperire.

PLIERE INVERSATA

O perdea cu pliere inversata, creează un aspect elegant si uniform. Un astfel de model de pliu este construit cu 2x plinătate încorporat, iar lățimea panoului trebuie să fie aceeași cu lățimea de acoperire.

BUZUNAR PENTRU TIJE - BANDĂ / INEL PLAT

Oferă un aspect casual, simplist și versatil perdelei pe care ai ales-o. Poate fi  prins sau agățat în inele, banda are o înălțime de 3 ", iar deschiderea buzunarului este de aproximativ 2,625". Când diametrul tijei depășește 1,25 "și doriți ca perdelele sa alunece peste tijă, vă recomandăm buzunarul tijei - stilul Fold Over . Buzunarul poate fi agățat plat sau transformat în pliuri, este căptușit deasupra pentru a crea un aspect personalizat si este proiectat fără o plinătate suplimentară. Înmulțiți lățimea ferestrei cu 1,5-2,5 pentru a crea plenitudinea dorită. Totusi un astfel de accesoriu nu este recomandat pentru draperiile grele sau care se deschid frecvent.

BUZUNAR PENTRU TIJE - RABATABIL

Buzunarul cu tijă rabatabilă pliază pur și simplu aceeași țesătură pentru a crea buzunarul, disponibil în opțiunile de deschidere de 3 ", 4" și 5 ". Stilul rabatabil al buzunarului cu tijă oferă un aspect casual.  Un strat transparent, într-o configurație de perdea cu strat dublu. Nu este recomandat pentru deschiderea zilnică. Pentru o tijă de 1,5 " în diametru, vă recomandăm o deschidere de buzunar de 4", in timp ce pentru o tijă cu diametrul de 2 ", vă recomandăm o deschidere de buzunar de 5".