Cele mai bune draperii pentru camera copilului

de

În ziua de astăzi, există o gamă largă de draperii pentru copii din care poți alege și, uneori, poate fi dificil să găsești setul potrivit. Perdele Acasa oferă cel mai bun raport calitate-preț în materie de draperii și ne-ar plăcea să te ajutăm să găsești cele mai potrivite draperii pentru camera copilului tău.

 

Înțelegem că poate fi util să ai câteva sfaturi care să te ghideze în procesul de cumpărături. Pentru că dorim să facem tot ce putem pentru a ne asigura că vei fi 100% mulțumit de draperiile pe care le vei alege, am trecut în revistă câțiva factori importanți care pot fi de ajutor atunci când alegi draperii pentru camera copilului. Citește mai departe pentru a afla mai multe!

 

#1 Siguranță.

 

Siguranța este cel mai important factor de care trebuie să ții cont atunci când alegi draperiile potrivite pentru camera copilului. Dacă ai copii mici, nu uita că aceștia pot trage de draperii atunci când învață să stea în picioare sau să meargă. Alegerea unei draperii ușoare, dar rezistente, este importantă din acest motiv, la fel ca și selectarea unor tije și suporturi puternice și durabile, care vor rezista la tragerile ocazionale. De asemenea, asigură-te că draperiile pe care le ai în vedere nu au niciun fel de ornamente mici care ar putea reprezenta un pericol de sufocare. Cele mai sigure sunt aceste mecanisme de prins ușor de asamblat și ușor de îmbinat.

 

#2 Sexul și Vârsta.

 

Atunci când cumperi draperii online sau din magazine, este important să iei în considerare vârsta și sexul copilului tău. Dacă este un băiețel de trei ani, sunt șanse ca acesta să prefere modelele luminoase și colorate cum ar fi draperii cu mașinuțe sau super eroi. Dacă este o fată de 16 ani, este posibil să aibă preferințe de design foarte diferite față de cele ale unei persoane mai tinere care și-ar dori probabil draperii cu prințese

Ca o bună regulă de bază, dacă copilul tău este suficient de mare pentru a-și exprima preferințele, ar fi benefic să le iei în considerare atunci când alegi draperiile.

 

#3 Culoare și Model.

 

Explorarea diferitelor culori, modele și texturi este una dintre cele mai distractive părți atunci când cumperi draperii pentru copii. Este important să ne amintim că și copiii sunt la fel ca adulții, în sensul că probabil nu își doresc o cameră mohorâtă. Alegerea culorilor strălucitoare și a modelelor interesante nu numai că adaugă interes vizual la cameră, dar poate, de asemenea, să stârnească creativitatea copilului. Vezi câteva modele interesante de draperii pentru copii, aici.

 

#4. Material și Textură.

 

Ca adulți, avem tendința să ne placă draperiile care sunt realizate din materiale unice și atractive din punct de vedere vizual. Draperiile realizate dintr-un material distinctiv se pot preta bine la un dormitor principal sofisticat, la o cameră de zi sau la un birou. Copiii, pe de altă parte, s-ar putea să nu fie la fel de interesați ca noi de materiale unice și texturi complexe atunci când vine vorba de draperii. Selectarea draperiilor pentru copii care sunt realizate din țesături netede și fluide sunt ideale pentru ei datorită simplității lor, cum ar fi draperiile din in care sunt realizate dintr-un material natural antialergic sau cele din bumbac.

 

#5 Blocarea luminii.

 

Deși este important să oferi copiilor tăi o cameră luminoasă, veselă și decorată corespunzător vârstei, este la fel de important să te asiguri că aceștia se odihnesc suficient pentru a învăța și a se dezvolta. Alegerea draperiilor blockout, care blochează lumina soarelui la ora de culcare este o modalitate ușoară de a oferi copilului un mediu care promovează și este propice odihnei. Același efect îl poți obține și cu ajutorul draperiilor din catifea sau stofă, acestea având o textură groasă prin care lumina pătrunde mai greu.

 

Draperii pentru copii online.

 

Te afli în căutarea unor prețuri imbatabile la draperii pentru copii în mediul online? Nu căuta mai departe de perdeleacasa.ro! Acesta îți pune la dispoziție peste 600 modele de perdele și draperii de diverse modele, culori și texturi. Niciodată nu a fost mai ușor să găsești draperii pentru copii la prețuri accesibile și cu stil. Cumpără acum pentru a găsi setul perfect de perdele pentru camera copilului tău!