Creaza-ti propriul stil exotic de vara

de

Ne dorim vitalitatea inspirată de apa albastră strălucitoare, confortul îmbrățișării unui soare cald și conștiința pământească a nisipului sub picioare. Indiferent dacă avem sau nu astfel de luxuri la ușă, le putem evoca simțul cu strategii simple de decorare a casei. Sentimentele pe care le trezesc astfel de binecuvântări naturale sunt atrăgătoare, așa că dorința de a reproduce culorile, texturile și stările de spirit este foarte ușor de înțeles.

Indiferent dacă îl cunoașteți ca „ Aspectul de coastă ” sau „ Aspectul Hamptons ”, crearea acestui sentiment în propria casă este o misiune complexă, dar încântătoare. Aceasta va implica decizii referitoare la culori, texturi, spatiu, mobilier, accesorii si lumina naturala. Cele mai semnificative dintre aceste aspecte sunt culoarea și textura, iar una dintre cele mai importante modalități de a atinge ambele obiective este prin utilizarea învelitorilor de ferestre.

Utilizarea discretă a culorilor albe sau neutre poate inspira senzația litoralului și a plajelor cu nisip. Albul lăptos și nuanțele mai deschise de albastru funcționează perfect pentru a crea un fundal răcoros și calmant. Nuanțele de verde si chiar nuanțele clasice de bleumarin pot fi, de asemenea incantatoare. Aspectul tradițional de coastă este infuzat cu nuanțe de albastru și o serie de nuanțe spălate, așa cum găsiți în mod natural într-o vedere maritimă, completată cu decor marin. Aspectul modern, pe de altă parte, folosește culori albe, în sprijinul elementelor naturale, cum ar fi cochilii. Indiferent dacă abordarea dvs. asupra culorii este modernă, mai tradițională sau chiar o combinație a celor două, întrebarea devine atunci una dintre metode: cum și unde veți aplica aceste alegeri de culoare? Opțiunile tale sunt multe. Puteți prezenta culorile în stil Hampton prin colorarea pereților și a podelei, mobilierului, imaginilor și accesoriilor, precum și prin utilizarea strategică a obloanelor și perdelelor.

In afara peretilor, draperiile si perdelele sunt si ele definitorii pentru aspectul dorit. Jaluzelele și perdelele vă vor oferi, în mod evident, confidențialitate. Ambianța și confortul de coastă pot fi ale tale pe tot parcursul anului, oferindu-ți vitalitatea, căldura și senzația de a fi mereu pe plaja. O alegere eficientă în acoperirea ferestrelor, fie că sunt obloane, perdele sau ambele, va aduce căldură și eficientă spațiului dvs. de locuit. Perdelele moi și transparente sunt populare atunci când oamenii urmăresc senzația de coastă. Textura lor ușoară este evidentă, deoarece plutesc grațios pe o adiere ușoară, amplificând senzualitatea pe care o simțim în timp ce același aer curge pe piele.

Jaluzelele oferă ceea ce este probabil cel mai clasic și atemporal aspect Hamptons, ele fiind o punte naturala intre exterior si interior. Utilizarea obloanelor și perdelelor este una dintre cele mai eficiente modalități de implementare a culorilor și texturilor Hamptons.