De ce sa alegi draperii din catifea pentru dormitor sau living?

de

Pentru a oferi un decor elegant dormitorului sau sufrageriei tale, ia în considerare posibilitatea de a utiliza draperii din catifea care oferă garantat un aspect luxos și rafinat oricărei încăperi.

Catifeaua este o țesătură grea care va oferi ferestrelor tale o acoperire completă împotriva luminii solare atunci când sunt închise - ceea ce este excelent dacă ai probleme cu somnul. Dar hai să descoperim împreună 5 motive pentru care oamenii aleg draperii din catifea pentru dormitorul sau sufrageria lor.

 

1. Draperia din catifea este clasică și regală.

 

Catifeaua este un tip de țesătură care emană un stil regal și grație. Utilizarea catifelei în draperiile tale va transforma instantaneu interiorul casei și îi va da o notă elegantă. Este greu să nu apreciezi draperiile din catifea datorită texturii sale și a modului în care se drapează. Atunci când sunt bine asortate cu tipul potrivit de mobilier, cum ar fi canapeaua sau scaunele din piele, acestea pot contribui la creșterea impactului stilistic pe care draperiile din catifea îl creează asupra spațiului tău. Alegerea acestui tip de draperie va adăuga o notă de regalitate luxoasă în orice cameră din casa ta.

 

2. Draperiile din catifea oferă intimitate.

 

Unul dintre scopurile unei draperii este de a oferi intimitate în casă. Acesta este unul dintre motivele pentru care draperiile de catifea sunt folosite în mod ideal în dormitor sau în sufragerie. Grosimea materialului textil asigură faptul că poți păstra intimitatea în camera de zi. Pe lângă faptul că poate bloca vederea din exterior, catifeaua are și un beneficiu acustic. Acesta este capabil să elimine zgomotul care provine din mediul înconjurător - cum ar fi sunetul mașinilor de pe stradă sau zgomotul din camera alăturată.

 

3. Draperiile de catifea sunt ușor de stilizat.

 

Draperiile din catifea sunt disponibile într-o varietate de opțiuni de culori, iar alegerea acesteia poate avea un impact semnificativ asupra stării generale a camerei. Draperiile de catifea de culoare mai deschisă oferă un aspect elegant, dar delicat, casei tale. Draperiile cu nuanțe închise sunt o alegere bună atunci când se dorește acel aspect de lux. Acesta este unul dintre motivele pentru care camerele de hotel folosesc de obicei draperii de catifea, în special cele de culoare închisă.

 

4. Draperiile din catifea sunt cea mai bună alegere pentru ferestrele mari.

 

Dacă ai ferestre mari acasă, încearcă draperii din catifea pentru ele! Doar țesătura de catifea are cantitatea potrivită de substanță pentru a se potrivi cu dimensiunea ferestrelor mari, plus că nu se umflă, se drapează frumos și este capabilă să-și păstreze forma.

 

5. Draperia din catifea este clasică.

 

Pur și simplu nu poți da greș atunci când alegi să îți decorezi casa cu draperii de catifea. Acestea sunt ușor de integrat în orice stil de interior al casei. Natura reflectorizantă a țesăturii îți permite, de asemenea, să exploatezi orice corp de iluminat interior pe care îl ai, astfel încât va crea un aspect mai dramatic.

 

Este materialul de catifea o alegere bună pentru draperii? Categoric da. Mai ales dacă dorești să oferi camerei un aspect scump și elegant. 

 

Cauți draperii din catifea pentru dormitor sau pentru sufragerie la prețuri competitive și calitate excelentă? În magazinul nostru online de perdele și draperii, găsești o gamă variată de draperii pentru dormitor sau living pentru toate gusturile și toate buzunarele: draperii stofa, draperii in, draperii tafta,draperii catifea, draperii blackout, draperii pentru copii, draperii satin,, etc. În permanență avem pe stoc peste 600 de modele de perdele, draperii și diverse materiale textile, pentru a satisface dorințele oricărui client, indiferent de tendință. 

 

Selectezi lungimea și lățimea dorite, apoi tipul de manoperă. Și plasezi comanda online. Atât de simplu!