Improspatati-va casa inainte de Craciun cu mobilier personalizat

de PerdeleAcasa.ro

Crăciunul se apropie rapid. Aveți familie și prieteni care vin în vizita. Mobilierul personalizat, poate oferi casei dvs. o atmosferă confortabilă și luxoasă, la timp pentru întrunirile dvs. de Crăciun. 

Unde se vor aduna oaspeții în casa ta? Probabil că bucătăria și zona de luat masa. Lounge-ul dumneavoastra este locul perfect pentru adulți să se adune pentru conversație și băuturi. Dacă aveți un spațiu separat pentru viața în familie, acea cameră este ideală pentru ca si copiii să aibă propriul lor loc. Toate camerele de oaspeți pe care le aveți vor găzdui familia și prietenii pentru noapte.

Probabil că vrei o combinație de confort și lux. Poate doriți un aspect anume: minimalist, tradițional, contemporan, de tranziție. Paleta dvs. de culori actuală funcționează sau doriți să amenajați lucrurile cu ceva mai multă culoare?

Un lucru de luat în considerare în fiecare spațiu este mobilierul. Este posibil să aveți un pat mai vechi în camera de oaspeți care trebuie înlocuit. Este posibil ca si canapeaua să nu aibă aspectul dorit în acel spațiu. Scaunele din sufragerie ar putea fi cele pe care ți le-a dat mama ta când te-ai mutat din casă și nu se potrivesc deloc cu stilul tău actual. Crăciunul este momentul perfect pentru a înlocui aceste articole cu mobilier personalizat.

Canapeaua din living este locul perfect pentru a începe cu reamenajarea. Fie că doriți să adăugați locuri în living sau în zona de familie sau să adăugați un colț confortabil în camera dumneavoastra de oaspeți, un scaun este un mobilier care oferă versatilitate și confort. Când aveți o adunare mare de familie și prieteni, scaunele confortabile pot deveni o resursă limitată. Adăugarea de mobilier la comandă sub formă de otoman sau bancă poate fi soluția perfectă. Puteți alege un stil care să se potrivească cu restul camerei și să-l înfășurați într-o țesătură care se potrivește chiar în spațiu. Și, după ce Crăciunul s-a încheiat, aveți un loc luxos în care să vă sprijiniți picioarele sau să vă puneți bunurile la intrarea în casă.

Să ne îndreptăm în spațiul de luat masa. Familia și prietenii vor fi adunați aici pentru a vă bucura de masa de vacanță asa ca vei vrea să fie înconjurați de confort și lux. Scaunele din lemn dur, fără tapițerie, nu sunt confortabile și îi determină pe oameni să dorească să mănânce și să plece cât mai curând posibil. Un scaun parțial sau complet tapițat invită o persoană să se așeze și să se bucure de masa din fața lor. De asemenea, invită o persoană să zăbovească peste conversație și desert. Cu scaune de sufragerie personalizate, alegerile dvs. sunt aproape nesfârșite. Puteți alege stilul de scaun cu care doriți să începeți, tradițional, contemporan, minimal. Puteți alege dacă rama este din metal sau din lemn. Selectați țesătura cu care este tapițată, alegerile va apartin.

 

Camera de oaspeti

 

Este posibil ca părinții tăi să vină câteva zile sau poate cei mai buni prieteni ai tăi zboară de sărbători. Indiferent cine vine în vizită, vrei ca si camera de oaspeți să întâmpine oaspeții și să îi facă să dorească să rămână puțin mai mult. Mobilierul personalizat nu se oprește în patul din spațiul oaspeților. Adăugarea unei bănci personalizate la capătul patului oferă oaspeților un loc unde să pună bagaje sau să se odihnească o secundă. Puteți crea o bancă care să se potrivească perfect cu designul camerei. Puteți să-l dimensionați astfel încât să ofere confort maxim, fără a deveni prea mare pentru cameră.

Mobilierul personalizat poate oferi casei un aspect nou pentru sezonul de vizite ce va urma.